مدیریت صادرات

شرکت های مدیریت صادرات یک نوع واسطه های صادراتی هستند که به توسعه بنگاه های اقتصادی کمک می کنند و محصولات و خدمات آنها را در بازارهای خارجی بازاریابی می کنند. این شرکت ها فعالیت های اساسی در امر صادرات را برای تولیدکننده انجام می دهند از جمله انتخاب یک بازار خارجی مناسب، انجام کلیه امور مربوط به تحقیقات بازار، تعیین استراتژی قیمت گذاری و ارتقا فروش محصولات. شرکت های مدیریت صادرات، معمولا طی یک قرارداد رسمی، نمایندگی انحصاری فروش محصولات و خدمات بنگاه های اقتصادی را در یک یا چند کشور بر عهده می گیرند. تفاوت اصلی این شرکت ها با شرکت های بازرگانی، تعهد در قبال حفظ رابطه بلند مدت بین تولید کننده و مصرف کننده و ایجاد بازاری پایدار و سودآور برای تولید کننده در بلندمدت می باشد. شرکت های مدیریت صادرات معمولا به دو روش فعالیت می کنند: در روش اول شبیه یک نمایندگی(agent) عمل می کنند، در بازار کشور هدف به منظور جذب مشتری خارجی حضور پیدا می کنند و با نام تولیدکننده فعالیت می کنند ولی مسئولیتی در مقابل ریسک عدم پرداخت ندارند و تولید کننده قیمت را تعیین و فاکتور ها را صادر می کند. در روش دوم، شرکت های مدیریت صادرات به عنوان یک توزیع کننده انحصاری عمل می کنند و محصول را با یک قیمت ثابت و توافقی از تولید کننده خریداری می کنند و با قیمت مورد نظر خود به فروش می رسانند. در این حالت، صدور فاکتور و پذیرش ریسک عدم پرداخت به عهده شرکت مدیریت صادرات می باشد.

 

مدیریت بازار

همه تلاشهای سیستم بازار در گرو مدیریت ان است. اگر مدیریت را فرایندی از برنامه ریزی، اجرا وکنترل تمام فعالیت‌های بازار بدانیم، بازار باید مدیرانی داشته باشد که با توان،دانش،بینش وروش مناسب ومطابق با زمان خود بتوانند همه امور را از قوه به فعل در اورند.
مدیریت باید با نگرشی سیستمی بازار را شناسایی کند،بیابد، بسازد، حفظ کند وتداوم ببخشد.
بازارشناسی، بازاریابی، بازارسازی، بازار گرمی، بازارگردی، بازارسنجی، بازارداری، وبازارگرایی لازمه مدیریت بازار یا بازارگردانی است.
بازار دارای فرهنگ، رفتار، گفتار وپندار خاص خود است.
مدیریت بازار یعنی ایجاد محیطی سالم، پویا وپایدار برای همه کسانی که با بازار ودر بازار هستند.
مدیریت نظام بازارباید تجربه، هنر، علم ومهارتها را به درستی در هم امیزد وبا شناخت همیشگی بازار ونیازهایش در صدد انجام دادن معاملات ومبادلات سودمند ورضایت بخش باشد.
شناخت سیستم بازار با نگرش سیستمی باعث حرکت‌های سازنده می شود واز پراکنده گویی وچند باره کاری جلو گیری می کند.

مدیریت تداوم صادرات
شرکت مدیریت صادرات (EMC)، یکی از انواع واسطه های صادراتی است که به شما کمک می کند وارد بازارهای هدف شوید و در راستای افزایش صادرات کالای شما یا خدماتتان در بازارهای صادراتی خارجی عمل می کند.شرکت مدیریت صادرات با شرکت های بازرگانی از لحاظ ماهیت و عملکرد بسیار متفاوت هستند و مهم ترین تفاوت آنها این است که شرکت های بازرگانی بدون پذیرش هیچ گونه تعهدی در مقابل تولیدکننده، یه دنبال یافتن مشتری خارجی هستند؛ در حالیکه شرکت مدیریت صادرات، متعهد به حفظ رابطه بلند مدت با تولیدکننده و مصرف کنندگان است.

بیشتر

تحقیقات و مطالعات بازار
بررسی و ارائه تمامی اطلاعات لازم به منظور صادرات به افغانستان از جمله تعرفه ها و قوانین گمرکی، جایگاه محصول مورد نظر در افغانستان، ویژگی­های مورد نیاز محصول در بازار رقابتی و غیره

بیشتر

مشاوره صادرات
راه حل های هوشمندانه را از ما بخواهید!
همانگونه که می دانید شروع کسب و کار جدید و ورود به حوزه صادرات کاری پیچیده و دشوار است که این امر ضرورت بهره مندی از تجربیات مشاوران فعال در حوزه های مربوطه را نشان می دهد.
گروه مشاوره شرکت راه ابریشم می کوشد با دراختیار گذاشتن اطلاعات و تجربیات بیست ساله خود در زمینه مراحل و رفع موانع صادرات کالا به کشورهای مختلف شما را در زمینه توسعه کسب و کارتان یاری دهد تا در زمانی بسیار کوتاه تر به اهداف تجاری خود برسید.

بیشتر